With her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pari päivää on taas hurahtanut sellaisella vauhdilla, että ihan hirvittää. Mihin tämä aika oikein katoaa pienen lapsen kanssa? Vastahan hän syntyi ja nyt ikää on jo yli 2kk!

Eilen oli kyllä ihana päivä, kun käytiin muutamassa blogijutussa tytön kanssa. Toisella showroomilla oli oiva kuvausseinä, jonka edessä pääsimme poseeraamaan yhdessä. Sara nappasi meistä muutamat otokset. Taidan teettää niistä ihan kunnon perinteiset paperikuvat. Muutenkin pitäisi kuvia teettää ja hankkia tytölle oma albumi, johon kuvia voisi kerätä. Itse tykkään kovasti selailla valokuva-albumeja ja ihan harmittaa, miten vähän nykyään tulee kuvia teetettyä.

Mitään sen ihmeellisempää asiaa ei minulla tällä kertaa ollut. Halusin vain sanoa, että täällä ollaa ja kohta taas mennään. Postausmateriaalia on kertynyt varastoon jopa liiaksi ja toivon kovasti, että ehdin käymään niitä pian läpi. Ihanaa viikonloppua kaikille xx!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Emma
  February 28, 2014

  Ompas iiihana asu! Voi ehkä johtua siitä että oon vihdoin innostunu lenkkareista ihan normiasussakin ja alkanut metsästää itsellekin sopivia arkilenkkareita. Siiispä, mitkä noi sun kengät on? Niken kengät ei mulle passaa sitten yhtään, mutta noi näyttäis olevan Adidaksen..? Älä pliiiiis sano että ne on ostettu minta vuotta sitten eikä mallista oo tietoakaan 😀

  • casey
   February 28, 2014

   Kiitti 🙂 Nää tosiaan on adidaksen ja tän kevään mallistoa, mutta en kuollaksenikaan muista mallinimeä (enkä löytänyt sitä kengästä). Tilasin nämä suoraan maahantuojalta, niin en osaa edes auttaa mistä näitä saisi. Toivottavasti löytyy jostain, ovat nimittäin todella mukavat jalassa!

Previous
DETAILS: Mixing patterns II
With her