SI MODA ASU JULY28 2015 0

Kesällä olen hieman lipsunut ns. “työpäivistä” ja tehnyt hommia milloin huvittaa. Säännöllinen päivärytmi on loistanut poissaolollaan. Alkuun se tuntui mukavalta, mutta nyt olen kyllä pian valmis palaamaan tuttuihin aikatauluihin. Elokuun puolelle onkin kertynyt jo kiitettävästi kalenterimerkintöjä, joten eiköhän tämä tästä kohta lähde taas rullaamaan. Tänään yritin jo hieman skarpata työstämällä kirjanpitoa ajantasalle.

Muutamat teistä ovat kyselleet olenko vielä äityslomalla ja vastaus tähän on ollut ympäri pyöreä joo ja en. Käytännössä olen ollut lomalla tähän asti, mutta pyörittänyt sen ohella omaa yritystäni, jonka päätulonlähde tämä blogi tietenkin on. Rehellisesti en koe, että tämä olisi mikään varsinainen loma ollut. Ei kotiäitinä oleminen muutenkaan ole mitään lomailua ja sen ohella yrityksen pyörittäminen on ihan oma lukunsa. Alkuun aikaa bloggamiseen riitti, mutta nyt puolitoistavuotiaan kanssa on jo huomattavasti vaikeampaa löytää sopivaa hetkeä istuutua rauhassa alas tai kuvata materiaalia. Mini on myös sen verran energinen pakkaus, että hän vaatii jatkuvasti uusia virikkeitä, joten päivät ovat nykyään yhtä leikkipuistossa juoksemista. Päiväkoti tai jokin muu päivähoito tulee varmasti pian ajankohtaiseksi, mutta vielä hetken aikaa mennään näin.

SI MODA ASU JULY28 2015 3SI MODA ASU JULY28 2015 00SI MODA ASU JULY28 2015 1SI MODA ASU JULY28 2015 2

Nämä kuvat ovat itse asiassa kesäkuun puolelta. Mokomat olivat unohtuneet jonnekin arkistoihin ja tänään kuvatiedostoja järjestäessä ne sieltä bongasin. Muistan miten kirosin näitä kuvatessa jäätävää flunssaani ja sen aiheuttamaa punakkaa nenää. Onneksi flunssa ei näy kovin pahasti päällepäin. Leveälahkeisia farkkuja ei ole tullut viileästä kesästä huolimatta käytettyä ihan älyttömän montaa kertaa, mutta eivätköhän ne syksyllä taas tee paluun.

//

I totally forgot to show you this outfit from June. I’m still very into those flare jeans tho. Love this combination of black pants and black tee. Im guessing this will be my safety outfit in autumn…

SI MODA ASU JULY28 2015 6SI MODA ASU JULY28 2015 7

takki/jacket &OTHER STORIES
kengät/shoes OFFICE (similar HERE*)
farkut/jeans JC (similar HERE, HERE, HERE*)
aurinkolasit/sunnies RAY BAN
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
(*postaus sisältää mainoslinkkejä)
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Cat Eyeliner