World of bridezillas

Mennään Naimisiin-messut Helsingin Wanhassa Satamassa – eli satoja häähulluja selittämässä kelle tulee pitsinen tylliunelmapuku, kenet ryöstetään, kuka aikoo matkustaa Aruballe, kellä on isoin timatti, kuka tarjoaa kaviaaria, kenen kuvaaja on ammattimaisin jne. Itse vaeltelin siellä kaasoni ja toisen tulevan morsiamen kanssa. Naureskeltiin sille, mitä jenkit sanoisivat Suomen messuista. Heidän mittakaavassaan nämä olisivat varmasti olleet säälittävää tasoa ja morsianten käytös aivan liian nättiä. Sieltä rapakon toiselta puoleltahan ne pahimmat häähullut kai tulevat. Itse en sieltä etsinyt mitään erikoista, vaikka sormuksia, pukuja ja kaikki muita tykötarpeita olisi ollut tarjolla. Halusin vain pientä fiilistä itselleni ja ehkä ennen kaikkea herätyksen, että voisin aloittaa tekemään jotain. Enää ei ole mikään salaisuus, että kesällä menen naimisiin, mutta niin henkilökohtainen asia se minulle on, että blogin puolella siitä pysytään aika hiljakseen. Pieniä juttuja voi tulla, mutta nekin ovat sitten vain pintaraapaisuja.

Tätä on jo kysytty ja varmasti kysytään uudestaan, joten tässä vastaus: Kyllä, teen pukuni itse. Mahdollisesti myös pari muuta pukua sinne.

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

11 Comments
 • Jade
  January 14, 2012

  Siis luinko oikein? Menet naimisiin? Mä olen hieman jäljessa 😀 Wau, onneksi olkoon siinä tapauksessa siis. Toivottavasti sait messuista paljon irti.

 • LAVJUUEVERYBODY!
  January 14, 2012

  Voi, onnea! Susta tulee tosi tosi kaunis morsian! Meillä on miehen kanssa takana lähes 5 vuotta, mutta ei ole uskallettu kiiruhtaa edes kihloihin. Silti, hassua kyllä, mielessä on tasan tarkkaan se, millainen hääpuku mulla tulee olemaan, jos joskus tie alttarille käy.

  Onnea vielä kerran! Kesähäät on kauniita… <3

 • Evie
  January 15, 2012

  Oi, ihanaa suunnittelun aikaa ja tuhansia inspiraatiohetkiä! Ymmärrän erittäin hyvin, ettet välttämättä halua jakaa suunnitelmia/sneak peakkeja/tulevia kuvia häistäsi. Olisi kuitenkin vaikka häiden jälkeen mukavaa nähdä luomuksesi, jos haluat jakaa sen lukijoiden kanssa.

  Sinulla on erittäin inspiroiva ja positiivinen blogi. Jos joskus aiheet loppuvat kesken, tai lähitulevaisuudessa teet uuden kysymys-vastaus-postauksen, olisi kiva kuulla millaisia ompelukoneita käytät, ja mitä hyviä/huonoja ominaisuuksia niistä löytyy. (Jos et ole jo aikaisemmin aiheesta postannut.)

  Paljon onnea! Tulet varmasti olemaan upea näky. 🙂

 • sansai
  January 15, 2012

  ihana toi sun paita!

 • Fiipi
  January 16, 2012

  Oi oletko menossa naimisiin! Onneksi olkoon, koska on the day jos saa kysyä? 🙂

  Ystäväni menee naimisiin toukokuun lopulla ja itelläkin ois sinne mekon tekoa edessä, siis oman mekkoni eli ei mitään sen kummempaa mutta silti haastavaa.

  • Casey
   January 16, 2012

   Kesällä menen, mutta tarkempaa päivää en täällä halua kertoa 🙂 Onnea ystävällesi ja mukavia ompeluhetkiä!

 • emmi
  January 16, 2012

  oih! ihanaa<3 häät on kyllä aina niin mielettömän ihana asia 🙂 uskon, että susta tulee todella kaunis morsian 🙂 onnea tuhannesti ja tsemppiä valmisteluihin!

 • Maria
  January 17, 2012

  Onnea tulevalle upealle morsiamelle! <3 Ootte kyllä tosi söpö pari Teemun kanssa ja onnekkaita, että ootte löytäneet toisenne. Ai niin psst, mua edelleen kiinnostais niiden Pariisi-säilytyslaatikoiden alkuperä? 😉 Pahoittelen kyselyä, ne vaan oli niin hienot. 😀

  • Casey
   January 17, 2012

   Kiitos kovasti 🙂 ja niin ne laatikot oli tosiaan lahja enkä tiedä mistä ne on! Voin yrittää vkl udella tädiltä kun menen Kotkaan 🙂

 • Maria
  January 17, 2012

  Olis tosi kiva, jos viitsisit kysäistä. 🙂

Previous
Remember to smile
World of bridezillas