YEAR 2014

SI MODA YEAR 2014 1

VUONNA 2014

:: Opin itsestäni enemmän kuin ikinä. Kuten ihana Sofia sanoi blogissaan, lapsi todella opettaa sinut äidin rooliin ja saa sinut yltämään suorituksiin, joihin et ikinä uskonut pystyväsi. Kiitos pienen tyttöni olen jalompi, maltillisempi, suopeampi, pyyteettömämpi ja vahvempi kuin koskaan aikaisemmin.

:: Vietin enemmän aikaa kotona kuin vuosiin. Alkuvuodesta hengailtiin vauvan kanssa monta tuntia sohvalla, syötiin, nukuttiin ja katseltiin olympialaisia. Se oli omalla tavallaan ikimuistoista aikaa.

:: Matkustettiin pienen perheemme kanssa Tukholmaan vajaaksi viikoksi. Sää suosi ja lentomatkat sujuivat mainiosti.

:: Juhlittiin nuorimman siskoni lakkiaisia. Se tuntui yhden aikakauden päätökseltä. Oltiinko me kaikki muka nyt aikuisia?

:: Nautittiin yhdestä kuumimmista kesistä pitkiin aikoihin. Se sisälsi monta ihanaa retkeä, tapahtumaa sekä upeita auringonlaskuja meren rannalla.

:: Kevät ja kesä tuntui olevan suhteellisen seesteistä vauva-aikaa, mutta syksyn tullen alkoi rytistä.

 

SI MODA YEAR 2014 2

:: Heinäkuun lopussa teimme asuntokaupat, elokuussa alkoi remontti ja syyskuun lopussa muutimme uuteen asuntoon.

:: Tein vaikean päätöksen ja ryhdyin yrittäjäksi.

:: Lokakuun alussa blogini siirtyi omilleen ja yhteistyöni Suomen Blogimedian kanssa alkoi. Siirron myötä matkustin Lontooseen ja tein mm. mahtavan yhteistyön Suomen Kansallisoopperan kanssa.

:: Marraskuussa tuli täyteen 10 vuotta yhteiseloa mieheni kanssa.

:: Samassa kuussa matkustimme siskoni luokse Sveitsiin. Alpit olivat upeat ja mieleni tekisi kovasti lähteä uudelleen Keski-Eurooppaan.

:: Motivaationi ja työmoraalini blogin tekemiseeen jatkoivat siirron sekä uuden kamerahankinnan myötä noususuhdannettaan. Toivottavasti sama tahti jatkuu myös tänä vuonna.

:: Tyttäreni ensimmäinen joulu sai mieleni herkäksi. Sitä juhlittiin yhdessä isovanhempien ja perheiden kesken.

:: Seuraavana päivänä heräsin kuin uudelleen jouluaamuun, kun koitti minin yksivuotissyntymäpäivä. Se tiivisti yhteen kaiken sen mitä tämän vuoden aikana oli yhdessä koettu.

:: Nukuin vähemmän kuin koskaan aikaisemmin, mutta hymyilin ja nauroin enemmän kuin koskaan aikaisemmin ♥

Vuodelta 2015 pyydän siis vain pidempiä yöunia, kaiken muun otan avosylin yllätyksenä vastaan!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
HAPPY NEW YEAR!