Yellow fever

floral dress BIK BOK / swimsuit LAVISH ALICE / shoes TOPSHOP / top LOST INK

bag SABRINA  / jumpsuit MODSTRÖM / sunnies VOGUE eyewear / floral dress SAMSOE&SAMSOE

When life gives you lemons…

Kesä on kyllä kummallista aikaa, kun muuten niin monotonisesta vaatekaapistani alkaa yhtäkkiä sinkoilemaan sateenkaaria. Punaisen eri sävyt on aika hyvin koluttu läpi viime vuosien aikana, kuten myös sinisen, jota on tuli käytettyä ihan uskomattoman paljon loppukeväästä ja alkukesästä. Mutta mitä ilmeisimmin en ole vielä saanut tarpeekseni väreistä, sillä nyt silmäni hakevat kaikkea keltaista. Oli kyse sitten kukista, rypsipelloista, jäätelöistä, uima-asuista tai mekoista. I LOVE YELLOW!

Eniten minua viehättää niin sanottu auringonkukan keltainen, mutta kyllä täällä on fiilistelty myös vaaleankeltaista. Väri näyttää kaikissa vivahteissaan ihanalta päivettynyttä ihoa vasten. Ehkä siitä syystä olen aikaisemmin mieltänyt värin lähinnä uikkareihin ja bikineihin sopivaksi. Nyt olen kuitenkin hullaantunut keltaisesta niin, että tekisi mieli pukea päälle keltaiset aurinkolasit, keltainen koko puku tai vielä parempaa, keltainen tekoturkis. Luultavasti tulevan syksyn must have takki?

Huomenna luvassa asukuvia keltaisen mekon kera, joten pääsette heti arvioimaan miten hyvin tämä keltainen trendi minulta luonnistuu.

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Meripäivämekko