Yhden minuutin tuunaus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA WebOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki Sfera // hame Gina Tricot+diy // toppi Mango // laukku Lindex*

(*saatu blogin kautta)

Näin Zarassa pari viikkoa sitten drapeeratun vaaleanharmaan hameen ja ihastuin. Jätin sen kuitenkin ostamatta, koska muistelin jo omistavani jotain samantyylistä. Kotoa löytyi tismalleen saman sävyinen drapeerattu hame, mutta maksimittaisena. Tämä mm. tässä postauksessa nähty hame sai kokea pienen muodonmuutoksen, kun nostin helman ylös hakaneulan avulla. Tällä alle minuutin kestäneellä tuunauksella sain aikaiseksi juuri sellaisen hameen kuin halusin.

Puin uudistuneen hameen eilen päälle, kun kävimme pienen perheemme kanssa Korkeasaaressa. Kuvat on otettu heti autosta nousemisen jälkeen ja hameen alin kerros on näköjään noussut aivan liian ylös, pahoitteluni siitä. Vesirajahame-kuvista huolimatta eilinen päivä oli aivan älyttömän ihana. Pitkästä aikaa tuntui oikeasti kesältä.

Tänään saatiin sitten taas vaihteeksi litra kaupalla vettä taivaalta, joten päätettiin sadepäivän kunniaksi kokeilla valmistaa paljon hehkutettua pulled porkia. Syön porsaanlihaa erittäin harvoin ja siksi hieman epäillen lähdin tätä ruokaa kokeilemaan. Monet ystäväni ovat kuitenkin kehuneet pulled porkia, joten olihan se pakko saada tietää mistä oikein kuhistaan.

Minun täytyy kyllä suureksi pettymyksekseni todeta, että en vaan voi ymmärtää mitä hienoa nyhtöpossussa on. Okei BBQ-kastike oli hyvää, mutta liha (käytin ohjeen mukaan porsaan lapaa) mitään sanomattoman makuista. Liha kyllä maustui yön yli ja mielestäni ohje oli erittäin lupaava (monet muutkin olivat sitä kehuneet), mutta ainakaan minua tämä ruoka ei säväyttänyt. Toisaalta olen ihan onnellinen ettemme mieheni kanssa tästä liioin innostuneet, koska tämä 7 tunnin valmistusrumba oli hieman liikaa kahdelle erittäin malttamattomalle ihmiselle. Nyt meillä on kaapissa melkoinen satsi ylijäänyttä nyhtöpossua eli jos jollain teistä on hyviä ideoita kuinka käyttää hyödyksi tämä liha niin kertokaa ihmeessä 🙂

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
Previous
Mexican girl
Yhden minuutin tuunaus