Yhdet housut – kolme tyyliä

pants SOMEDAY. / shoes KIOMI / blazer NEW LOOK

Päätin koota taas asuhaasteen kaikki asut yhteen postaukseen (edellinen kooste täällä), jotta ilmeen muuttumisen eri yhdistelmien välillä huomaisi paremmin. Yksi vaatekappale taipuu kyllä todella moneen ja ihan pienillä asioilla saa asujen luonnetta muutettua. Tämä on se syy miksi tykkään niin kovasti yksinkertaisista kauniista perusvaatteista.

Ensimmäinen yhdistelmä tai itseassa julkaisu ajankohdan mukaan se viimeinen oli aavistuksen juhlavampi. Sanoin postauksessa, että pukisin tämän esimerkiksi illalliselle. Klassinen yhdistelmä, jota voi käyttää yhä uudelleen. Uudennäköisen siitä saa esimerkiksi asusteiden väriä muuttamalla.

top MISSGUIDED / shoes BIANCO / pants MINT&BERRY

Toinen asu oli niin ikään hieman fiinimpi, mutta matalien kenkien ansiosta sopiva myös arkimenoihin. Tässä asussa voisi hyvin jatkaa iltamenoihin suoraan työpaikalta. Päivämeikkiä voisi tummentaa punaamalla huulet yläosan kanssa yhteensopiviksi. Ripaus punaista näyttää edelleen järisyttävän hyvältä oli se sitten valkoisten housujen kanssa tai muuten vaan.

sweater WOOD WOOD / sneakers ADIDAS / pants NOISY MAY

Kolmas rennompi asu oli kommenttien ja tykkäysten perusteella kaikista suosituin. Itsekin kieltämättä tykkään tästä kaikista eniten. En tiedä onko se tuo värimaailma, mittasuhteet vai onnistunut kuvauspaikan valinta. Joka tapauksessa minun ja ilmeisesti teidänkin suosikkinne!

Mitä te muuten olette mieltä tällaisista koonneista? Ovatko ihan turhaa toistoa vai toivottua sisältöä?

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Katkarapu-Cheviche