Yhdet kengät ympäri vuoden

Jos minun tulisi karsia kenkäni niin, että juoksulenkkareiden lisäksi kaappiin jäisi yksi pari kenkiä, joilla kulkisin kesät talvet, niin ei tarvitsisi kauaa miettiä minkälaiset kengät valitsisin. Mustat nilkkurit ovat aina olleet ja tulevat varmasti aina olemaan minulle ne luottokengät. Niiden kanssa pärjään Suomen talvessa ja loskakeleissä, mutta yhtä hyvin ne sopivat pitsimekon kaveriksi kesäpäivänä. Kuumimmilla helteillä ne eivät ehkä ole ne parhaimmat, mutta tosiaan, jos yhdillä pitäisi koko vuosi mennä, niin nämä valitsisin.

[pb_blockquote] Mustat nilkkurit ovat aina olleet ja tulevat varmasti aina olemaan minulle ne luottokengät.[/pb_blockquote]

Nilkkureideni mallit ovat vaihdelleet tässä vuosien aikana aina eri trendien mukaan, mutta selkeitä yhtäläisyyksiä niistä löytyy vuodesta toiseen. Totesinkin tätä kollaasia kasatessa, että minulla kaksi selkeää suosikkia ollut aina. Toinen melko massiivinen, traktoripohjainen kenkä ja toinen sirompi, teräväkärkinen biker-malli. Molemmat ova kuitenkin sopineet niin housujen kuin hameidenkin kanssa käytettäviksi.

Useimmat nilkkureistani ovat olleet nahkaisia, mutta myös muutamia keinonahkaisia on mahtunut joukkoon. Ne ovat itse asiassa olleet vieläkin parempia loskasäihin. Myös kiiltonahka tuntuu kestävän Etelän vetisempiä talvia paremmin kuin muut nahat. Täältä muuten löytyy vanha kenkien huoltopostaus, jos jotain kiinnostaa. Yhä edelleen on samat välineet käytössä, kun kenkiäni kotona huollan. Huoltojen ja varmasti osittain onnistuneiden valintojen ansiosta nilkkurit ovat säilyneet hyvänä jopa 4-5 vuotta ahkerasta käytöstä huolimatta.

Nyt tuntui pitkästä aikaa siltä, että voisin päivittää kenkikaappiani uudella nilkkuriparilla. Alla olevasta kollaasista löytyy tällä hetkellä silmääni eniten miellyttäviä vaihtoehtoja. Uskosin, että monet haaveilevat tässä kohtaa vuotta jo kevätkengistä ja tennareista, mutta minusta ei ole koskaan huono aika panostaa hyviin, kestäviin nilkkureihin.

ps. Talo-blogin puolella on kenkähaaveiden sijaan keittiöhaaveita!

LOST INK / VAGABOND / RIVER ISLAND

DR. MARTENS / RIVER ISLAND / ZIGN

TOPSHOP / BILLI BI

BRONX / WHYRED / OFFICE

ZIGN / BILLI BI / BRONX

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Keittiöhaaveita