Yhtä juhlaa

si-moda-6-12-2016-1si-moda-6-12-2016-2Tämän viikon arkipäiville sattui todellinen juhlien suma. Eilen kävimme Helsingissä kilistelemässä ystävämme kolmekymppisissä, tänään juhlitaan itsenäistä Suomea (jep, Suomi ysiysi pärähti heti soimaan päässä) ja torstaina olisi vuorossa joulujuhlat minin päiväkodissa. Kyllä tämä perinteisen työviikon voittaa, vaikka heräsinkin tänään erittäin ilkeän tuntuinen kaktus kurkussa. Loppukesän megaflunssan (4 viikon pituisen!!) jälkeen en ole oikeastaan sairastellut yhtään ja nytkin toivon, että tämä menee nopeasti ohi. Ei huvittaisi yhtään jäädä sängyn pohjalle makoilemaan.

Postauksen kuvat on napattu pari viikkoa sitten erään pressitilaisuuden jälkeen. Kukkapuskan ansiosta ne sopivat hyvin juhlavaan viikkoon. Pakko muuten kehua Inbloomin kukkien kestoa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun heidän kukkia saan kotiin viemiseksi, vaan olen todistanut niiden pitkään kukoistamista jo monet kerrat. Tämän kuvassa näkyvän kimpun heitin pois vasta pari päivää sitten, eli se pysyi hyvänä pitkälti yli toista viikkoa. Enkä edes muistanut leikata niihin uutta imupintaa. Jos asuisin vielä Helsingissä, niin täältä tulisi varmasti hankittua kukkia useamminkin.

Nyt oikein rentouttavaa itsenäisyyspäivää sinne kaikille!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Sape
  December 7, 2016

  Mistä on tuo ihana turkki? Toivottavasti juhlat jatkuu .. 🙂

  • Kaisa
   December 7, 2016

   Cubukselta! Se on seuraavan takkihaasteen takki, joten saatte katsella sitä tulevissa postauksissa varmasti kyllästymiseen asti 😀

 • L
  December 8, 2016

  Mistä nuo kauniit kengät ovat? 🙂

Previous
Vinkkejä lasten talvipukeutumiseen