Yksi asu – kolme eri tyyliä 2/3

Tämä asupostaus kertoo hyvin siitä miten epäsäännöllistä ja hajamielistä postaustahtini on viime aikoina ollut. Tämän postaussarjan aloittelin jo kuukausi takaperin tarkoituksena julkaista kaikki kolme asua viikon kuluessa, mutta niin vain se jäi ja sitten unohtui. Tosin säätila vaihtui näistä kesäkuun alun helteistä myös todella paljon viileämpään, joten en oikein osannut päättää olisiko näistä hirveästi inspiraatiota. Nyt sääkartat kuitenkin lupailevat ensi viikolle taas lämpimämpää säätä, joten ehkä sitä voi taas kaivaa shortsiasut esille.

Ensimmäisessä asussa yhdistin haalarin maihareihin sekä armytakkiin ja tällä kertaa mentiin sitten ihan eri suuntaan, kun jalasta löytyi korkoa ja rento takki oli vaihtunut skarppiin jakkuun. Jotta kokonaisuudesta ei olisi tullut liian fiiniä, päätin kietoa hiukset rennolle huivikampaukselle ja vaihtaa käsilaukun vyölaukkuun. Tämä on kyllä suosikkiasuni vähään aikaan, johtuen varmasti lämpöisen beigestä värimaailmasta. Se jotenkin sointuu kivasti yhä vaalenevaan tukkaani.

Hiuksista ja tästä vaalennusprojektista voisikin taas tehdä pian päivitystä, kun muutos lähtötilanteeseen on jo melkoinen. Yhä edelleen mietin välillä, että olikohan tämä nyt paras idea, mutta tässä kohtaa en kyllä raaski vielä kääntää kelkkaa ja vetää tummaksi. Ehkä se päivä vielä koittaa, kun olen tähän vaaleuteen täysin tottunut.

Gina Tricot playsuit

Weekday blazer

Zara heels

Karu Atelier belt bag

grandma’s old scarf

 

photos: Janni Ehari, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Roosa | SOS
  July 15, 2019

  Ihana look?!! Pitäisi itsekin varmaan kokeilla tällaista postaussarjaa – ihan loistava idea näyttää sama asu stailattuna monella eri tapaa, näitä lisää! xx

  • kaisaturunen
   July 15, 2019

   Kiitos 🙂 Joo nää on kyllä käteviä! Tulee samalla mietitty itsekin enemmän asukokonaisuuksia yhden vaatteen ympärille ja keksittyä kivoja yhdistelmiä 🙂

Previous
Hirsitalon ensimmäinen huonekalu
Yksi asu – kolme eri tyyliä 2/3