Yksi ja sama syystrendi vuosina 2012-2017

Olin tekemässä aivan erilaista inspiraatiopostausta ensimmäisistä syysasuista, mutta sitten eksyin selailemaan arkistoja, tarkemmin sanottuna niitä viiden vuoden takaisia asuja, jotka pistivät hieman hymyilyttämään. Sitten selasin kaikki vuodet siitä eteenpäin läpi ja löysin pienen punaisen langan syyskuun asujen osalta: harmaan eri sävyt sekä hopea metallinhohto.

Tänä syksynä hopeanhohtoa on taas joka puolella, niin vaatteissa kuin asusteissakin, joten tämä yhteenveto siitä, miten toteutin trendiä menneinä vuosina tulee aika oikeaan paikkaan. Mitä ilmeisimmin tämä on siis itselleni mieluisa trendi, kun siihen joka vuosi syyskuun koittaessa ihastun. Alla yhteenvetokuvat vanhimmasta lähtien:

SYYSKUU 2012

Tässä huomio kiinnittyy ehkä asua enemmän kuvauslokaatioon, joka olisi todennäköisesti nyt selitettäväsissä, kun meillä on 3-vuotias lapsi, mutta lapsettomana tämä oli sangen mielenkiintoinen valinta. Tai ehkä sittenkin vain ihan peruskauraa vuonna 2012, jolloin kuvauspaikaksi kelpasi oikein hyvin kerrostalon sisäpiha ja taustaksi lasten hiekkalaatikko leluineen. Toisena huomio kiinnittyy ihon sävyyn sekä pitkän huiskeisiin ja ihan pikimustiin (!!) hiuksiini. Empä ehkä tuntisi oloani mukavaksi tuossa lookissa…

SYYSKUU 2013

Kuvaustaustoja olen selkästi alkanut harkitsemaan enemmän jo seuraavana vuonna, mutta asun ja erityisesti asusteiden suhteen olen mennyt vielä aika villillä linjalla. Lenkkareiden valtakausi taisi alkaa about näihin aikoihin ja muistan käyttäneeni ihan kaikkia omistamia lenkkareita, koska ne olivat vaan niin cool. Myös hopeisten glitterihousujen kanssa.

Ps. Viskasin nuo kuvassa näkyvät aurinkolasit kierrätyskamojen joukkoon pari vuotta sitten ajatellen, että mitä minä näilläkin teen. No voin kertoa, että nyt harmittaa, nimittäin nuo olivat ehkä siisteimmät “kissalasit” ikinä. Note to self: ÄLÄ heitä tavaroita noin vain pois.

SYYSKUU 2013

Nämä kuvat muistan niin elävästi 😀 Olin näissä 6. kuulla raskaana ja ihan pokkana piilottelin vatsaani vielä blogissa. Tästä lokakuussa 2013 julkaissusta postauksesta näkee muuten totuuden, ei se masu oikeasti noin pieni ollut 😀 Hopeanhohtoisten housujen pukemista en ole todennäköisesti voinut edes harkita, mutta näköjään olen raskaanakin viihtynyt harmaansävyisissä asuissa.

SYYSKUU 2014

Samat housut kuin vuoden 2012 kuvissa ja voitteko kuvitella, luovuin niistä vasta tänä keväänä. Ne olivat kyllä todella onnistunut ostos aikoinaan. Tämä asu on muuten semmoinen jonka voisin pukea päälle tänäkin syksynä. Tosin kengät menisivät ehkä vaihtoon ja miettisin kyllä hetken paljain varpain ulos lähtemistä.

SYYSKUU 2015

Tämä oli todellinen “all grey everything” syksy, koska tällaisia kokoharmaita asuja löytyi arkistosta tältä vuodelta useampiakin. Mutta mikäs siinä, kyllä eri harmaiden yhdistelmät näyttävät minusta vieläkin hyvältä.

SYYSKUU 2016

Ja pitäpä muutakaan minulta löytyi viime vuoden syyskuussa yltä kuin harmaata ja hopeanhohtoa. Glitterikengät ja -paita löytyvät edelleen kaapista. Täytyy ilmeisesti kaivaa ne syyskuun koittaessa eturiviin.

Mitäs tykkäsitte tällaisesta #tb postauksesta? Entä minkä vuoden hopeanharmaa asu oli teidän suosikki?

ps. TALO-BLOGI PÄIVITETTY!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Tuulia
    August 28, 2017

    Tää oli tosi kiva postaus, lisää näitä 😉 eniten tykkäsin 2015-asusta ja muutenkin lookista!

  • SandraEmilia
    August 28, 2017

    I love these kind of blogposts! And wow, what a change! 🙂

Previous
Tontilla tapahtuu – viikko 34