Yksi tärkeä tavoite: Uusi Lastensairaala 2017

*Yhteistyössä Holvi ja Uusi Lastensairaala 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pieni tytön tylleröinen
tietä pitkin kulki.
Tuli vastaan Nukku-Matti,
silmät pienet sulki.

Kasvoi kuusi kukkalatva,
käki siinä kukkui.
Mutta tytön tylleröinen
nurmikolla nukkui.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pieni tytön tylleröinen
sievää unta näki
että hänen ympärilleen
tuli metsän väki.

Tapio ja Tellervo
ja Sinipiika pieni,
Mustikka ja Mansikka
ja suuri metsän sieni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sipsutteli Sinipiika
pienen tytön luokse;
otti kiinni kädestä,
hyppeli ja juoksi.

Eipä tytön tylleröinen
ollut mitään vailla.
Hauska oli oleskella
Nukku-Matin mailla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuullessani ensimmäisen kerran Re:fashionin ja Holvin yhteistyökampanjasta, jossa tarkoituksena on kerätä hyväntekeväisyysverkkokaupan avulla rahaa uudelle lastensairaalalle tiesin, että minun tuli saada ottaa osaa tähän. Vaikka olen aina ollut sitä mieltä, että lasten tukeminen kaikella tapaa on erittäin tärkeää ja arvokasta, on lasten etujen ajaminen noussut äitiyden myötä aivan uudelle tasolle.

Oma lapsi varmistaa sen, että asioita tulee katsottua lähes tulkoon aina tämän pienen ja vielä niin avuttoman ihmisolennon kantilta. Jos hänelle joskus jotain sattuisi ja hän vaatisi sairaalahoitoa, haluaisin ehdottomasti suoda hänelle parhaan mahdollisen paikan tervehtyä. Osaavat lääkärit ja hoitajat ovat tietysti ensisijainen asia, mutta myös viihtyisä ympäristö on iso osa paranemisprosessia. Uusi lastensairaala takaisi näille pienille turvallisen ja mukavan ympäristön vanhentuneen ja käyttökelvottoman tilalle. Tästä syystä jokainen euro uuden sairaalan rakentamista varten on arvokas ja vie projektia eteenpäin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvokas oli myös teko, jonka lähes 30 suomalaista suunnittelijaa ja merkkiä tekivät. He nimittäin antoivat oman panoksensa tälle projektille lahjoittamalla tuotteitaan myyntiin hyväntekeväisyysverkkokauppaan. Mukana ovat mm. Katri N, Lumi Accessories, Ludicrous Clothing, Ideakoru sekä Sophie La Girafe, jonka tuotteita meidänkin pieni tyttö käyttää. Verkkokauppa on auki elokuun ajan ja sen koko tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 –keräykseen. Verkkokaupan valikoimaan pääset tutustumaan tästä. Tuotteilla on normaali 14 päivän palautusoikeus.

Vaatesuunnittelijoiden lisäksi vastaavanlaisen verkkokaupan voi perustaa melkein kuka tahansa uuden Holvi-palvelun avulla. Siinä yhdistyy verkkomyynti, laskutus, budjetointi sekä maksut yhdelle käyttötilille. Uusi palvelu takaa sen, että et tarvitse erillistä pankkitiliä. Verkossa avattava Holvi-tili on helppokäyttöinen, mutta tehokas työkalu. Sen avulla voit esimerkiksi perustaa vaivattomasti oman kirpputorin nettiin ilman aloitus- tai kuukausimaksuja. Voit käyttää tiliä niin jatkuvaan kuin satunnaiseen ja pienempäänkin myyntiin. Tekemäsi myynnit tulevat välittömästi tilillesi ja samalta tililtä voit sitten maksaa vaikka toimintaasi liittyvät kustannukset. Rahaliikenne ja kirjanpito säilyvät samassa paikassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Re:fashionin ja Holvin yhdessä perustama verkkokauppa on tähän mennessä kerännyt jo mukavan summan rahaa lastensairaalalle, mutta vielä elokuun ajan teilläkin on mahdollisuus tulla mukaan rakentamaan jotain todella arvokasta. Toivon sydämeni pohjasta, että Uusi Lastensairaala 2017 on nimensä arvoinen ja tarvittava summa saadaan ajoissa kasaan. 

ps. Minulla kuvissa Ludicrous Clothing:in ihastuttava metsän vihreä pipo ♥. Tämän ja paljon muuta löydät verkkokaupasta!

 

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Sanna
    August 17, 2014

    Ihania kuvia ja hyvin toteutettu postaus tärkeän asian puolesta <3 🙂

Previous
INSPIRATION: Knitted outfit
Yksi tärkeä tavoite: Uusi Lastensairaala 2017