Yo that’s fifty dollars for a t-shirt

SI MODA ASU APR25 2013 1 SI MODA ASU APR25 2013 5SI MODA ASU APR25 2013 4SI MODA ASU APR25 2013 6SI MODA ASU APR25 2013 3SI MODA ASU APR25 2013 2hame / skirt h&m trend // takki / coat & kengät / shoes Zara // paita / shirt Gina Tricot* // lippis / cap h&m kids (*saatu/gift)

Näitä “snäpäri”-asuja on täällä jo kertaalleen kyselty  ja toivon, ettette nyt joutuneet pettymään. En ole koskaan aikaisemmin omistanut tämmöistä hattua, mutta olen aina ihastellut niitä muilla. Nyt kun trendi on kuumimmillaan päätin kokeilla miten se istuisi omaan tyyliini. Muu asu on hyvinkin minun näköinen ja niinhän sen kuuluukin olla. Nyt saatte ihan vapaasti arvostella sopiiko tämä hattumalli tälle tytölle vai ei. Omasta mielestäni siinä on jotain ihanan leikkisää ja se tuo kivaa kontrastia asuihin. Olen jo miettinyt muutamia muita yhdistelmiä näiden gansta lippisten varalle, joten ihan heti ette ole niistä pääsemässä eroon, vaikka ne eivät teidän silmää miellyttäisikään.

ps. Opinnäytetyö esitelty! MIKÄ FIILIS ?!

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Reetta
  April 26, 2013

  Hyvin sopii! 🙂 Itse olen kanssa innostunut lippiksistä tänä keväänä, ekaa kertaa sitten ala-asteen! Tulee aina rebel-olo kun lippiksen laittaa päähän!

  • Casey
   April 26, 2013

   Nimenomaan rebel-olo 😀 mä en vaan koe olevani kauhean rebel-tyttö haha. Mut kiva kuulla, että näyttää hyvältä! kiitos 🙂

 • Hattivatti
  April 26, 2013

  Hitsi, tää asu ei ihan muhun uponnut, mutta en tajua, miten voit aina olla niin suloisen näköinen!!! Ja ne Turun kuvan, omg, mikä kaunokainen. Oikeesti sivupalkin mainoksissa oleva Penelope jää kakkoseks, heittämällä!!Mä haluan laittaa sut purkkiin ja mun kirjahyllyyn. No okei, voin myös kehystää sut 😉

  Ja niin, ONNITTELUT työn esityksestä!!!

 • Qjs
  April 26, 2013

  Tää on sun tyyleistä paras ja inspiroivin ikinä! Ja toi tukka on vaan upea, parempi tolleen kun pitkänä, ehdottomasti. Päädyin tänne joskus sun kässäaiheisten postausten saattelemana, mutta oot hiljaa kiipinyt ihan muutenkin mun lempiblogeihin, vaikutat niin symppikselta. En tiiä oonko koskaan ennen kommentoinut, mutta halusin toivottaa onnea opparista ja muutenkin kaikkea hyvää 🙂 Kiitos kivasta blogista! ..Loppuun vielä toivon lisää DIY-juttuja, ne on sun erityisplussa muihin verrattuna! 🙂

 • Anna
  April 26, 2013

  Voi ei, ihastuin tohon hameeseen!

  Onko tuo uusi vai? En l;ytäny sitä HM:lltä!?

Previous
Ripped sweatpants
Yo that’s fifty dollars for a t-shirt