You made my day

vyö äitin vanha, mekko KappAhl, neule Bikbok, hattu & korvikset H&M, laukku Saksasta

Kiitos teille kaikille ihanille piristävistä kommenteista eiliseen epätoivo-postaukseen. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Aloin aamusta soittelemaan pääkaupunkiseudun huoltopalveluja läpi ja alku näytti todella huonolta. Kaikki tuntuivat olevan lomalla vähintään sen neljä viikkoa. Viimeisestä numerosta sain kiinni ystävällisen miehen, joka oli juuri tänään jäämässä kesälomalle. Hän lupasi tehdä kaikkensa, että kone saataisiin tänään korjattua. Lähdin samantien kiikuttamaan konetta paikan päälle.Meillähän ei ole autoa, joten ahkerana tyttönä kannoin omille voimille suhteellisen painavaa kapistusta useamman kilometrin verran. Kahden aikaan sain tekstiviestin, että kone on taas toiminta kunnossa ja voin hakea sen kotiin! Pari riemun kiljahdusta taisi päästä siinä vaiheessa. Edes jalkoihin tulleet valtavat rakkulat eivät päivääni voineet pilata, niin iloinen olin ja olen edelleen. Konetta en enää toista kertaa jaksanut kantaa kotiin, vaan se jäi yökyläilemään työpaikalle. Huomenna saa joku vahvempi (lue teemu) tulla auttamaan sen kanssa. Juhannus pelastettu!

ps. Pahoittelen näitä surkeita kuvia. Ei ollut kuvaajaa ja pääsin töistä vasta 9 maissa. Asu oli kuitenkin niin tavallisesta poikkeava, että oli pakko näyttää teillekin 🙂

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • millamainen
  June 20, 2012

  Ihana, ihana, IHANA asu!! Ihan superi!

 • henna
  June 21, 2012

  ihana asu!!! 🙂

 • mimmiina
  June 21, 2012

  hyv, että kone saatiin kuntoon 🙂

 • Erika
  June 25, 2012

  Tulin blogiin katsomaan mitä sulle kuuluu kun ei olla törmätty ja hei Kaisa tää on tosi hyvän näköinen. Oon tietty itse ihan heikkona hattuihin joten tää iski heti muhun, mutta näyttää hyvältä ja kumminkin myös sun tyyliseltä! Ihanaa kesän jatkoa!

  • Casey
   June 25, 2012

   🙂 awws kiitti! kiva että tulit kommentoimaan. Huomasin että sul on se juttu nyt heinäkuussa, laita vaikka viestiä facessa niin voisin naputella sen jutun 🙂 Kesän jatkoja myös!

Previous
Unhappy
You made my day